Tweede woning koop en huur informatie portaal

Tweede woning België


Voor een tweede woning aanbod in België klik hier

Ardennen
Deze regio geniet grote bekendheid. Niet alleen in België maar ook in Nederland en Duitsland weet iedereen van het bestaan van deze fraaie Belgische regio.
Deze faam moet natuurlijk ergens vandaan komen. Wij zullen hier een korte impressie geven waarom de Belgische Ardennen bijzonder geschikt zijn als locatie voor uw tweede huis.
De Ardennen zijn vanuit Nederland uitstekeng per auto te bereiken en ook met het openbaar vervoer bent u er in een handomdraai.
Deze regio bestaat bekend om zijn glooiende landschap en zijn relatief milde klimaat. Voor de buitensporters en actieve recreant is er meer dan voldoende te beleven.
Ook de Belgische vriendelijkheid wordt hier breed uitgedragen, om de Bourgondische inslag ook vooral maar niet te vergeten. Ook kunt u vanuit de Ardennen uitstekend tripjes maken naar Duitsland, Luxemburg en zelfs Frankrijk kan nog worden aangedaan.
Voor investeerders is dit een perfecte plek om recreatief onroerend goed aan te kopen. Het toeristische seizoen is eingelijk het gehele jaar door. Dus dit maakt een tweede huis goed verhuurbaar en u kunt door de korte reisafstand ook zelf makkelijk gebruik maken van uw tweede huis.


Belgische kust
De kustlijn van België is circa 68 kilometer lang en ligt ingeklemd tussen Nederland en Frankrijk.
Er zijn talloze badplaatsen waar het prettig vertoeven is. Denk maar eens aan Knokke en Oostende om maar eens twee bekende kustplaatsen te noemen. Voor een groot deel bestaat de Belgische kust uit zandstrand. Dit maakt het dat het op toeristen een grote aantrekkingskracht heeft.
In de wintermaanden is er relatief weinig te beleven. Maar in de zomer worden de badplaatsen overspoelt met toeristen uit vooral België, Nederland en Duitsland.
Een logisch gevolg is dan ook dan er volop recreatiewoningen te koop danwel te huur worden aangeboden. Voor mensen die een tweede woning aan de kust willen hebben en daarvoor niet te ver willen reizen kan de Belgische kust dan ook een serieuze optie zijn.


Hieronder de website's van enkele partijen welke een aanbod hebben van tweede woningen in Nederland:


www.recreatiewoning.nl
www.landal.nl